Napiši "prošnjo" upravniku - Petru na ZS !blondi napisal/-a:Kljub mojim naporom ne najdem možnosti, da bi spremenil svoj nickname. Ali je to možno in kako se naredi?
LP BAČO

Moderator: Peter
Napiši "prošnjo" upravniku - Petru na ZS !blondi napisal/-a:Kljub mojim naporom ne najdem možnosti, da bi spremenil svoj nickname. Ali je to možno in kako se naredi?
Mene tudiFranci » 18. december 2009, 17:14
Ma saj ni težava, ampak zanima me.
Zakaj se mora priloga pri prispevku nekoga najprej shraniti?
Malo pozno odgovarjam, ker sem spregledal, da objava čaka na odobritev. Kot vidiš, so gosti v nekaterih stvareh prikrajšani.štajerc56 napisal/-a:Sem danes popoldan želel poslati dva prispevka, ki sta mi oba vzela kar nekaj časa. Priprave prispevka vse normalno. Vpis UI, priprava teksta, predogled, pa popravek teksta, pa zopet predogled - vse OK, ko stisnem pošlji pa na to vse v nič po domače povedano v luft, potem pain nato
Ker nisem najbolj vešč dela z PC oz. bolje rečeno na forumu, me zanima zakaj so prispevki šli v nič in ali obstaja varianta v programu, da si prispevek najprej pripraviš, ga nato nekam shraniš in potem od tu naprej pošlješ naprej, da potem če zadeva ne steče naprej, da imaš možnost čez nekaj časa prispevek ponovno poslati.
Trenutno nisi registriran uporabnik in na forumu objavljaš kot gost. Če izpolniš polje Uporabniško ime, boš objavljal kot gost, vendar bo zraven objav napisano to ime. Primerno zaradi tega, da se objave lažje ločujejo. Če pustiš polje prazno, se bo samodejno napisalo Gost. Seveda je pa pri samih Gostih potem težje slediti temi.štajerc56 napisal/-a:In še eno vprašanje, kako lahko vstopam v forum, da prispevek posredujem kot "gost" to je brez dejanskega uporabniškega imena.
Ni jo treba shranjevati. Vse je odvisno, kako imaš nastavljeno v brskalniku. Najprej povej, za katero datoteko gre in kateri brskalnik uporabljaš.Franci napisal/-a:Ma saj ni težava, ampak zanima me.
Zakaj se mora priloga pri prispevku nekoga najprej shraniti?
- 2.seja plenuma - razprava, humoreskaPeter napisal/-a:Ni jo treba shranjevati. Vse je odvisno, kako imaš nastavljeno v brskalniku. Najprej povej, za katero datoteko gre in kateri brskalnik uporabljaš.