hmhm na email sm dobil obvestilo da imam novo sporočilo v inboxu ko sem prišel an stran ga ni bilo Lahko da email dobiš takoj ko pošiljatelj pritisne pošlji? Potem ga pa lahko še zmeraj zbriše...
Če napišeš ZS in ga pošlješ se ti pošlje obvestilo na mail.Dokler pa se ti na forum ne prijaviš, pa se le-to hrani v mapi Se pošilja in lahko tak ZS prekličeš/izbrišeš ali pa popraviš.
Očitno je pošiljatelj tistega za tebe prej zbrisal, kot si se ti prijavil.
Nekaj me zanima glede objave gasilskih domov.
Poslikal sem 3 društva, zadnjič pa sem poslau 2 fotografiji na domovi@gasilci.org in še ni objavljeno. Zatem sem znova poslal fotografiji in zopet nista bili objavljeni. Sedaj pa me zanima kako jih naj objavim?
Nisem preveč ažuren, kar se tiče objavljanja slik gasilskih domov. Ponavadi počakam, da se jih malo nabere.
Sicer že nekaj časa razmišljam o preselitvi slik v galerijo, da bi lahko vsak sam nalagal in posodabljal slike, vendar bi sedaj, po dveh tretjinah zajetih domov, to predstavljalo kar precejšen zalogaj.
Forum spet dela in skoraj nič se ni izgubilo, ker je Peter imel v svojem računalniku skopirano vse do 20.maja tako, da je ta problem s strežnikom mimo k sreči. V bodoče se bomo preselili na strežnik v Evropi in poskušali malo posodobiti in povečati kapacitete.
Hvala Petru za ves trud, saj je moral američane malo učiti kako naj popravijo vse skupaj.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
NEVEM kaj se dogaja z objavami. Le te se podvajajo sploh v OKIJEVI temi ABC - klikneš 1x nardi pa 2 objavi ali celo več.???
Mehaniki orodje v roko pa remont nardit
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."