Gorenje Nevarne snovi Teh. reševanje Gašenje Ostalo Ljubljanski gasilec
Slike gasilskih domovForumGalerijaO spletišču
Glavni meni
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

samoprijava

Pozabljeno geslo?

Registrirajte se!
Iskanje
Kdo je online
8 uporabnik(-ov) online (1 uporabnik(-ov) brska po Novice)

člani: 2
gosti: 6

Tona, jest_, več...
SmartFAQ is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)

Ustvaril sem album s klikom na gumb Hitro ustvarjanje albuma, kaj sedaj?
Zahteval in odgovoril Peter Lužnik [Peter] - 28.6.2007 (3262 x prebrano)
Če ste izbrali možnost Hitro ustvarjanje albuma, se vam bo po kliku na gumb Ustvari/uredi album, prikazal obrazec s poljem za dodajanje datotek. S klikom na gumb Browse (Prebrskaj), izberite datoteko, ki jo želite naložiti. Naložite lahko vsako sliko posebej, lahko jih pa stisnete v ZIP in potem naložite ZIP datoteko, ki jo bo strežnik samodejno razpakiral v album. Po izboru datoteke, se vam bo prikazal seznam čakajočih datotek za dodajanje, odprlo pa se bo tudi novo polje, da boste lahko izbrali naslednjo datoteko. Ko boste izbrali vse datoteke, ki jih želite naložiti, kliknite na gumb Naloži datoteke.

Po naložitvi boste lahko vsaki datoteki dodali naslov in opis ali pa jo zavrteli, na voljo vam bo patudi možnost brisanja posamezne naložene datoteke. S klikom na gumb Spremeni, bodo sprejete vse spremembe, ki jih boste vnesli v obrazec. Če boste pa kliknili na gumb Pusti nespremenjeno, bodo pa datoteke ostale takšne, kot so bile ob naložitvi.


Lastnik komentarja je objavljalec. Nismo odgovorni za njihovo vsebino.
© Gasilci.org. Vse pravice pridržane.