Gorenje Nevarne snovi Teh. reševanje Gašenje Ostalo Ljubljanski gasilec
Slike gasilskih domovForumGalerijaO spletišču
Glavni meni
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

samoprijava

Pozabljeno geslo?

Registrirajte se!
Iskanje
Kdo je online
8 uporabnik(-ov) online (1 uporabnik(-ov) brska po Novice)

člani: 2
gosti: 6

Tona, jest_, več...
SmartFAQ is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)

Kako začnem z nalaganjem slik?
Zahteval in odgovoril Peter Lužnik [Peter] - 28.6.2007 (3005 x prebrano)
Drevesno strukturo galerije tvorijo albumi z določenimi vsebinami. Albumi na prvi strani galerije so najvišji in so razdeljeni v več kategorij glede na tematiko. V nekaterih vrhnjih albumih (npr. Intervencije) so tudi podalbumi razdeljeni glede na tematiko (Nevarne snovi, Tehnično reševanje, Prometne nesreče, Požari na objektih, Požari v naravi).

Najprej izberite tematsko ustrezen album v katerega boste dodali svoj podalbum. Podalbum lahko dodate na dva načina, tako da v meniju na levi strani zaslona izberete:
- Hitro ustvarjanje albuma - primerno za začetnike. Obrazec zahteva samo vnos naslova albuma, po želji pa se lahko vpiše tudi opis. Naprednejše možnosti so potem na voljo pri urejanju albuma.
- Dodajanje albuma - primerno za naprednejše uporabnike. Obrazec zahteva vpis imena direktorija na strežniku in naslova albuma, po želji pa se lahko doda povzetek, ključne besede in opis albuma. Če naslova albuma ne vpišete, strežnik za naslov albuma vzame ime ustvarjenega direktorija.


Lastnik komentarja je objavljalec. Nismo odgovorni za njihovo vsebino.
© Gasilci.org. Vse pravice pridržane.