Gorenje Nevarne snovi Teh. reševanje Gašenje Ostalo Ljubljanski gasilec
Slike gasilskih domovForumGalerijaO spletišču
Glavni meni
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

samoprijava

Pozabljeno geslo?

Registrirajte se!
Iskanje
Kdo je online
11 uporabnik(-ov) online (1 uporabnik(-ov) brska po Pogosta vprašanja)

člani: 1
gosti: 10

slavc112, več...
SmartFAQ is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)

Kako lahko dodam fotografijo pri objavi novice ?
Zahteval Jože Pahič [Jože], odgovoril Peter Lužnik [Peter] - 14.11.2006 (2464 x prebrano)
Načinov objave fotografij je več:

1. Dodajanje fotografije preko obrazca za objavo novice
Fotografijo naložiš tako, da uporabiš polje Pripeta datoteka. Na ta način je moč naložiti samo eno sliko, ki je potem v pomanjšani obliki objavljena v povzetku novice. Ob kliku na to sličico v novici se prikaže slika v izvirni velikosti. Pomembno je, da se po izbiri slike klikne na gumb Objavi, saj se ob kliku na gumb Predogled slika ne bo naložila in bo treba polje ponovno izpolniti. Velikost naložene slike ne sme presegati 1MB.

2. Dodajanje fotografije, ki je že objavljena nekje na Internetu
V tem primeru se označi slika na določeni spletni strani in se jo skopira v obrazec za objavo novice, v polje Razširjeno besedilo.

3. Dodajanje večih fotografij
Za dodajanje večjega števila fotografij je na našem spletišču na voljo zmogljiva galerija, kamor se lahko na več načinov naloži večje število fotografij. Za uporabo galerije, se je treba v njej posebej registrirati s klikom na gumb Registracija v zgornjem desnem kotu. Albumi v galeriji imajo več podalbumov, zato se je po prijavi treba najprej postaviti v album, ki ustreza tematiki slik. Nato je treba ustvariti nov podalbum in naložiti slike. Začetnikom za ta opravila priporočam uporabo izbir Hitro ustvarjanje albuma in Hitro nalaganje slik. Ko so slike naložene, se lahko kakšno po drugem načinu naloži v novico. Ne nalagajte večjega števila slik v novico, ampak raje naredite povezavo do albuma v galeriji.


Lastnik komentarja je objavljalec. Nismo odgovorni za njihovo vsebino.
© Gasilci.org. Vse pravice pridržane.