Gorenje Nevarne snovi Teh. reševanje Gašenje Ostalo Ljubljanski gasilec
Slike gasilskih domovForumGalerijaO spletišču
Glavni meni
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

samoprijava

Pozabljeno geslo?

Registrirajte se!
Iskanje
Kdo je online
3 uporabnik(-ov) online (1 uporabnik(-ov) brska po Novice)

člani: 0
gosti: 3

več...
SmartFAQ is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)

Zanima me ali obstaja kakšno pravilo glede pobratenja gasilskih društev, oz. če je kakšen pravilnik glede tega in kakšne postopke je potrebno izvesti ob pobratenju
Zahteval Anonimnež, odgovoril Drago Colnarič [Drago] - 19.2.2006 (1839 x prebrano)
Pravilnika, ki bi posebej obravnaval pobratenja PGD-jev, ne boš našel. Sklep o pobratenju z drugim PGD, ki deluje izven vaše GZ (praviloma) sprejmeta Občna zbora PGD, ki se nameravajo pobratiti. V listini o pobratenju napišite; kdo, kdaj in kje je sklep o pobratenju sprejel, cilje pobratenja (sodelovanja) in obveznosti v tem sodelovanju. Izdelate še "deklarativno listino" o pobratenju, podpišeta predsednika ter poveljnika (v kolikor gre tudi za sodelovanje na ravni operative), opravite svečano zasedanja, kjer si listine izmenjate in zadeva je zaključena. Še1x poudarjam, odločitev o pobratenju je vaša odločitev - za katero niso potrebna neka posebna soglasja (kogar_koli_že). V kolikor potrebuješ še kakšen "šimlc" listine o pobratenju...pa se javi na forum.

lp DC


Lastnik komentarja je objavljalec. Nismo odgovorni za njihovo vsebino.
© Gasilci.org. Vse pravice pridržane.