Gorenje Nevarne snovi Teh. reševanje Gašenje Ostalo Ljubljanski gasilec
Slike gasilskih domovForumGalerijaO spletišču
Glavni meni
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

samoprijava

Pozabljeno geslo?

Registrirajte se!
Iskanje
Kdo je online
9 uporabnik(-ov) online

člani: 1
gosti: 8

jest_, več...
SmartFAQ is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of InBox Solutions (http://www.inboxsolutions.net)

Zakaj imam težave s prijavo?
Zahteval in odgovoril Peter Lužnik [Peter] - 27.3.2005 (2808 x prebrano)
Najpogostejši razlog za neuspešno prijavo je zavračanje piškotkov iz našega spletišča s strani vašega brskalnika oz. katerega drugega programa, ki preprečuje shranjevanje piškotkov na vašem računalniku. Spletišče za normalno prijavo potrebuje piškotke in rešitev je v tem, da v vašem programu nastavite dovoljen sprejem piškotkov.

Drug malo manj pogost vzrok je požarni zid, ki preprečuje nepooblaščen prenos podatkov. To velja tudi za brskalnik, ki se želi povezati na spletišče. Ponavadi lahko uporabniki določenim programom dovolijo prenos podatkov skozi požarni zid, pri tem pa imajo na voljo več različnih varnostnih stopenj.

XOOPS spletišča uporabljajo podatke HTTP_REFERRER, da bi preverila, če ste prijavljeni na spletišče. Nekateri požarni zidovi kot sta npr. Norton in ZoneAlarm, blokirajo pošiljanje teh podatkov na strežnik. To lahko vam lahko prepreči prijavljanje na spletišče. Ponavadi to postane očitno, ko se prijavite na spletišče, prijava je potrjena, kljub temu pa še vedno vidite polja za prijavo in seveda sploh niste prijavljeni

Rešitev je v tem, da XOOPS spletišče (v našem primeru Gasilci.org), dodate na seznam zaupanja vrednih mest v vašem požarnem zidu.


Lastnik komentarja je objavljalec. Nismo odgovorni za njihovo vsebino.

Objavil Nit
edvard
Objavljeno: 17.10.2005 22:38  Osveženo: 17.10.2005 22:38
Pridružen: 16.10.2005
Od: kmalu Kranj-Stražišče
Objav: 6
 prijava v forume ipd...
to z požarnim zidom naj bi imel sicer urejeno se mi pa dogaja da ne sprejme uporabniškega imena oz. gesla pa še mailov ne morem pošiljat (berem jih lahko) če mi lahko kdo svetuje naj mi piše na : edo_gre@email.si v naprej hvala
© Gasilci.org. Vse pravice pridržane.