Na istem parkirišču zgorelo že tretje vozilo

Datum 19.5.2005 9:16:47 | Kategorija: Slovenija

(es)

BREŽICE - Na parkirišču pri brežiškem mladinskem centru se je včeraj okoli pol desete ure začelo kaditi iz tam parkiranega novejšega avtodoma adria coral 650 SP (na sliki). Na klic nekoga od bližnjih stanovalcev so brežiški gasilci namesto dogodka prispeli v nekaj minutah in začeli gasiti, ko je bil požar še v začetni fazi, a je na vozilu vseeno nastala velika škoda.


Goreti je začelo v predelu kuhinjskega hladilnika, zaradi gostega dima, ki se je valil iz avtodoma, so bili gasilci primorani uporabljati tudi dihalne aparate. Lastnika avtodoma z registrskimi oznakami Krškega včeraj ni bilo na prizorišču požara, od sosedov pa smo izvedeli, da vozilo tam ni stalo več kot eno uro.

O vzrokih požara nam na policiji niso mogli kaj dosti povedati, saj poročila forenzičnih strokovnjakov še niso dobili. Kot posebno zanimivost velja omeniti, da je na tem istem parkirišču pred dobrim letom dni zgorela počitniška prikolica, pred dobrim mesecem dni pa osebni avtomobil. Slednje da samo po sebi misliti, da v stanovanjski četrti ob nekdanjem domu JLA morda prebiva piroman, vendar so policisti po preiskavi prejšnjih dveh požarov tujo krivdo izključili.

vir :Dnevnik

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=857