Požar zanetila ženska

Datum 19.4.2005 11:00:23 | Kategorija: Slovenija


Pariz | 19.4.2005 | Reuters

Požar v pariškem hotelu, v katerem je umrlo 22 oseb, naj bi ponesreči zanetila mlada ženska, sicer ljubica hotelskega varnostnika.


Požar zanetila ženska
Pariz | 19.4.2005 | Reuters


.
spacer
spacer

Gasilci resujejo prezivele
Gasilci po požaru rešujejo preživele (Foto: Reuters)
Mlada osumljenka naj bi bila v hotelu nekaj trenutkov pred izbruhom požara.  Ženska naj bi francoskim policistom priznala, da je ponesreči povzročila požar v šestnadstropnem hotelu, ki je terjal 22 smrtnih žrtev, med katerimi je bilo kar polovica otrok. "Ženska je dejala, da je odgovorna za požar, ki pa ga ni povzročila namenoma," je dejal policijski načelnik Pierre Mutz.

 Mlada osumljenka naj bi bila v hotelu nekaj trenutkov pred izbruhom požara. 
Ženska naj bi francoskim policistom priznala, da je ponesreči povzročila požar v šestnadstropnem hotelu, ki je terjal 22 smrtnih žrtev, med katerimi je bilo kar polovica otrok. "Ženska je dejala, da je odgovorna za požar, ki pa ga ni povzročila namenoma," je dejal policijski načelnik Pierre Mutz.

V luksuznem predelu sredi Pariza je v petek, 15. aprila, malo pred pol tretjo uro zjutraj zagorelo v hotelu Pariz Opera. Ognjeni zublji so stavbo popolnoma uničili, umrlo je 22 ljudi, okoli 50 pa jih je bilo ranjenih

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=799