V Ljubljani zagorelo v samem centru mesta, v bližini je oviran promet

Datum 20.5.2015 7:58:29 | Kategorija: Slovenija

Na Gornjem trgu sta nekaj pred 4. uro zjutraj zagoreli ostrešji zapuščenega objekta. Gasilci so čez uro požar pogasili, po zdaj znanih podatkih ni nihče poškodovan, je povedala Nataša Pučko iz PU Ljubljana. Materialna škoda še ni znana, prav tako tudi ne vzrok požara.

Čeprav je požar pogašen, pa je na Karlovški cesti zaprt vozni pas proti Rudniku, proti centru pa promet poteka normalno, so zapisali na Prometno-informacijskem centru. Pas je zaprt zaradi varnosti in lažjega upravljanja ukrepov gasilcev in policistov, je še povedala Pučkova. Na pogorišču policisti opravljajo pregled.

Na Gornjem trgu sta nekaj pred 4. uro zjutraj zagoreli ostrešji zapuščenega objekta. Gasilci so čez uro požar pogasili, po zdaj znanih podatkih ni nihče poškodovan, je povedala Nataša Pučko iz PU Ljubljana. Materialna škoda še ni znana,  tako tudi ne vzrok požara.

Če je požar pogašen, pa je na Karlovški cesti zaprt vozni pas proti Rudniku, proti centru pa promet poteka normalno, so zapisali na Prometno-informacijskem centru. Pas je zaprt zaradi varnosti in lažjega uljanja ukrepov gasilcev in policistov, je še povedala Pučkova. Na pogorišču policisti oljajo pregled.

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/na-gornjem-trgu-zagorelo-v-zapuscenem-objektu.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7524