Novinarko Pop TV odpustili zaradi tvita o gasilcih

Datum 5.3.2015 8:34:28 | Kategorija: Mimogrede

Za Bojano Ksela Rose so bili usodni tviti, v katerih je bila žaljiva do gasilcev.

Bojana Ksela Rose, novinarka Sveta na Kanalu A in informativne oddaje 24ur in tudi kreativna sodelavka, je zaradi žaljivih tvitov o gasilcih dobila odpoved, kar so potrdili tudi na Pop TV. Povedali so, da so z novinarko sodelovanje prekinili zaradi kršenja pravil produkcijskega procesa.

Usodni tviti

Naj spomnimo: za novinarko je bil usoden tvit, s katerim je razpravljala o resničnostnem šovu Enota 14, ki bi jo morali na malih zaslonih prikazovati to pomlad, a se potem za izvedbo projekta na komercialni televiziji niso odločili. Kselova je med drugim v svojih tvitih zapisala, da so težo in pozornost dali mladim, stare prdce pa obšli, zato niso za. Zapisala je še, da bodo s podporo Gasilske zveze Slovenije ali brez nje izpeljali odličen šov in da ji je všeč, da že zdaj dviguje toliko prahu.

Pop TV se je distanciral

Pop TV se je takrat od njenih zapisov distanciral. »Ostro obsojamo objavo naše sodelavke Bojane Ksela na twitterju in se od njenih izjav popolnoma distanciramo. Njeno mnenje v nobenem primeru ni stališče naše hiše. S takšnim odnosom, kot ga je slutiti iz njenih izjav, nismo delali niti pri tem niti pri nobenem drugem projektu. Obravnavali jih bomo kot kršenje produkcijskega procesa in tudi ustrezno sankcionirali,« so takrat sporočili 

http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/novinarko-pop-tv-odpustili-zaradi-tvita-o-gasilcih

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7503