V Velenju so se med nujno vožnjo prevrnili gasilci

Datum 4.11.2014 1:39:42 | Kategorija: Slovenija

V Velenju so se s cisterno prevrnili gasilci, ki so bili na nujni vožnji. V nesrečo ni bil vpleten nihče drug, pri tem pa so bili lažje telesno poškodovani trije gasilci.

Na križišču Tržaške in Viške ceste v Ljubljani sta se zaletela osebno in policijsko vozilo

Prve ugotovitve kažejo, da je voznik osebnega vozila izsilil prednost policijskemu vozilu za prevoz službenih psov. Policista nista bila na nujni vožnji, udeleženci nesreče pa po prvih podatkih niso utrpeli hujših poškodb.
V redakcijo smo dobili fotografije in posnetek posledic nesreče v Velenju, kjer se je na nujni vožnji prevrnila gasilska cisterna. Na policijski upravi Celje so nam pojasnili, da se je nesreča zgodila okoli 20. ure v križišču Šaleške in Kidričeve ceste v Velenju.

S cisterno so bili gasilci na nujni vožnji, pri tem pa so se prevrnili. V nesrečo ni bil udeležen nihče drug. Trije gasilci so bili lažje poškodovani.

Povezava: http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/foto-in-video-prevrnjena-gasilska-cisterna-v-velenju.html

Na križišču Tržaške in Viške ceste se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo tudi policijsko vozilo. Da se je nesreča zgodila, je za 24ur.com potrdil tudi tiskovni predstavnik ljubljanskih policistov Vinko Stojnšek. Dejal je, da ogled kraja nesreče še poteka, a da prve ugotovitve kažejo, da je voznik osebnega vozila izsilil prednost policistoma, ki naj ne bi bila na nujni vožnji.

Nesreča se je zgodila okoli 21.15, gre pa za policijsko vozilo za prevoz službenih psov. V času nesreče naj bi bile živali v vozilu, a prve ugotovitve kažejo, da niso bile poškodovane.

Prav tako prve ugotovitve kažejo, da udeleženci nesreče niso resneje poškodovani.

Več ugotovitev bodo policisti posredovali jutri.

Povezava: http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/na-kriziscu-trzaske-in-viske-ceste-sta-se-zaletela-osebno-in-policijsko-vozilo.htmlNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7453