35-letnik trčil v zid odstavne niše predora in umrl na kraju nesreče

Datum 20.7.2014 23:17:16 | Kategorija: Slovenija

Na štajerski avtocesti se je v predoru Jasovnik v smeri Maribora zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 35-letnik. Moški je z osebnim vozilom trčil v zid odstavne niše predora. Utrpel je tako hude poškodbe, da je na kraju umrl.

Na štajerski avtocesti, in sicer v predoru Jasovnik v smeri Maribora, se je okoli 18. ure zgodila prometna nesreča. Po do sedaj zbranih obvestilih je 35-letni moški z osebnim vozilom trčil v zid odstavne niše predora. V nesreči je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju umrl. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo, je sporočila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Adlešič Cimperle. Zaradi nesreče je bila nekaj časa štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim popolnoma zaprta. Nastajali so zastoji. 

Skoraj ob istem času se je zgodila nesreča v predoru Ločica, kjer je padel motorist in se huje poškodoval. Tudi ta trojanski predor je bil nekaj časa zaprt za promet.

Nesreče tudi na primorski, dolenjski in pomurski avtocesti

Prometna nesreča se je zgodila tudi na avtocesti Murska Sobota–Vučja vas. Voznik osebnega vozila je prebil zaščitno ograjo. Poškodovana je bila ena oseba, ki so jo prepeljali v bolnišnico Rakičan.

Posledice nesreče, ki se je zgodila na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko v smeri Ljubljane, so pristojne službe že odstranile. Kolona vozil je bila dolga kar deset kilometrov.

Zaradi prometne nesreče med Dobruško vasjo in Smednikom proti Ljubljani je bil zaprt tudi vozni pas dolenjske avtoceste.

V nesreči pri Bohinju več poškodovanih

V naselju Ribčev Laz v občini Bohinj sta okoli 19.30 ure trčila osebno in kombinirano vozilo. Ena oseba je bila težje poškodovana, osem oseb pa lažje, piše uprava za zaščito in reševanje.

Vir:

http://www.24ur.com/novice/slovenija/zaradi-prometne-nesrece-zaprta-polovica-stajerske-avtoceste.html 

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7421