V nesreči med Pivko in Ilirsko Bistrico umrla 46-letni voznik in 65-letni sopotnik

Datum 14.4.2014 11:12:44 | Kategorija: Slovenija

V hudi nesreči na cesti med Pivko in Ilirsko Bistrico pri Ribnici sta umrli dve osebi, in sicer 46-letni voznik in 65-letni sopotnik v kombiju, so sporočili s PU Koper. Še dve osebi sta bili poškodovani, voznik tovornjaka je bil nepoškodovan.
Nesreča pri Ribnici - 1

V nesreči sta umrla voznik in sopotnik v kombiju. (Foto: Bralec Mitja)

Na cesti med Pivko in Ilirsko Bistrico pri Ribnici se je okoli 7. ure zgodila hujša prometna nesreča, v kateri sta umrla dva človeka, je sporočila tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper Anita Leskovec.

46-letni voznik kombiniranega vozila je s 65-letnim sopotnikom (oba sta iz okolice Škofje Loke) vozil iz Ribnice proti Ilirski Bistrici in nenadoma zapeljal na nasprotno smerno vozišče. V tem trenutku je nasproti pripeljal 35-letni voznik tovornega vozila s polpriklopnikom iz Pivke in trčil v kombi.

Istočasno je iz Ribnice proti Ilirski Bistrici za kombijem pripeljalo še tretje vozilo – osebni avtomobil, ki ga je vozil 51-letnik. V tem vozilu je bila še 55-letna sopotnica, oba sta iz okolice Hrastnika. Slednja sta se v nesreči lažje poškodovala in so ju odpeljali v bolnišnico.

Nesreča pri Ribnici - 2

Voznik in sopotnica v avtomobilu sta bila poškodovana. (Foto: Bralec Mitja)

V nesreči sta umrla povzročitelj in njegov sopotnik, je sporočila Leskovčeva in dodala, da voznik tovornjaka ni poškodovan.

Cesta je bila več ur popolnoma zaprta. Zda je na glavni cesti Ribnica–Ilirska Bistrica pri Ribnici promet urejen izmenično enosmerno, poroča prometnoinformacijski center.

VIR: http://www.24ur.com/hujsa-prometna-nesreca-med-pivko-in-ilirsko-bistrico-cesta-zaprta.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7378