Avtobus z otroki pristal na strehi

Datum 29.1.2014 11:36:14 | Kategorija: Slovenija

V naselju Panovci je s ceste zdrsnil avtobus z otroki.

Nesreča se je zgodila ob 6.13 na cesti Križevci–Sebeborci na Panovskem bregu v Občini Gornji Petrovci. Zaradi spolzke ceste je s cestišča zdrsnil avtobus ter se prevrnil na streho. Pri tem so se poškodovale tri osebe, ki so jih prepeljali v bolnišnico v Murski Soboti, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Po poročanju portala Sobotainfo.com je bilo v času nesreče v avtobusu deset potnikov, trije odrasli in sedem otrok. Nesreča se je zgodila na strmem klancu, kjer je v ostrem desnem ovinku zaradi zasneženega in spolzkega vozišča avtobus začelo zanašati, nato je zdrsnil s ceste in se prevrnil na streho.

Kot je dejala predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš, so otroke starši odpeljali v šolo, tri starejše potnike pa so z reševalnimi vozili odpeljali v bolnišnico, saj so se poškodovali. Podrobne okoliščine nesreče še ugotavljajo.

Previdno na cestah

Sneg se oprijema cestišč, zato je nujno prilagoditi vožnjo razmeram. Zaradi plužnih in posipalnih skupin je promet na posameznih avtocestnih odsekih in na nekaterih državnih cestah upočasnjen, opozarjajo na prometno-informacijskem centru. 

Nesreča avtobusa

Nesreča avtobusa

Nesreča avtobusa

Video: http://www.youtube.com/watch?v=uqlHX4jL764

VIR: http://www.zurnal24.si/avtobus-z-otroki-pristal-na-strehi-clanek-221079

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7336