V Luciji požar zajel stanovanjsko hišo, v Trbovljah zagorelo v tovarni

Datum 12.1.2014 12:10:45 | Kategorija: Slovenija

V zgodnjih jutranjih urah je zagorelo v stanovanjski hiši v Luciji. Požar, ki je zajel kuhinjo, kotlovnico, stopnišče in garažo na površini okoli 50 kvadratnih metrov, so gasilci že pogasili. Poškodovan ni nihče, je pa nastala večja materialna škoda. Ponoči je zagorelo tudi v industrijskem objektu v Trbovljah.


Ob 4.20je v Liminjanski ulici v Luciji zagorelo v stanovanjski hiši. Požar, ki je zajel kuhinjo, kotlovnico, stopnišče in garažo na površini okoli 50 kvadratnih metrov, so pogasili gasilci GB Koper in PGD Piran, je zapisano na straneh Uprave RS za zaščito in reševanje.

Koprski policisti so sporočili, da po prvih podatkih ni nihče poškodovan, je pa nastala večja materialna škoda.

Zagorelo tudi v tovarni v Trbovljah

Pred tem, okoli polnoči, pa je zagorelo v industrijskem objektu livarne aluminijastih izdelkov v Trbovljah.

Gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje in PGD Trbovlje-mesto so požar, ki se je razširil na podstrešje proizvodnje hale in del poslovnih prostorov, pogasili. Zaprli so dovod plina do talilnih peči, odkrili in pregledali del ostrešja ter pomagali pri prenosu arhiva na drugo lokacijo.

Vzrok požara in nastalo materialno škodo bodo ugotovile pristojne službe. Gasilci so občasno izvajali požarno stražo, še poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.
http://www.24ur.com/v-luciji-pozar-zajel-stanovanjsko-hiso.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7325