Umrl v bolnišnici: zapeljal na desno, nato sunkovito zavil levo in trčil v drugo vozilo

Datum 5.1.2014 11:03:39 | Kategorija: Slovenija

Pri Moravskih Toplicah se je zaradi neprilagojene hitrosti zgodila prometna nesreča. 41-letni voznik je zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v drugo vozilo. Zaradi hudih poškodb je umrl v bolnišnici.

Nekaj pred peto uro popoldne se je izven naselja Moravske Toplice v smeri Martjanec zgodila prometna nesreča. Kot so sporočili s PU Murska Sobota, naj bi do nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti.

Policisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 41-letni voznik osebnega avtomobila najprej zapeljal na desno bankino in nato sunkovito zavil levo, kar je imelo za posledico, da je vozilo bočno drselo na nasprotno smerno vozišče.

Pri tem je trčil v nasproti vozeče osebno vozilo, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 65-letni voznik s sopotnico.

41-letni voznik je utrpel zelo hude telesne poškodbe in je kasneje v bolnišnici umrl. 65-letni voznik je utrpel hude, sopotnica v vozilu pa lažje telesne poškodbe.

Pokojni udeleženec je prva smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah v letošnjem letu.

Vir:

http://www.24ur.com/dve-osebi-hudo-ranjeni-divjal-zapeljal-na-desno-nato-sunkovito-zavil-levo-in-trcil-v-drugo-vozilo.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7318