Zgorela je hiša resničnostnega šova!

Datum 16.12.2013 15:28:49 | Kategorija: Evropa

Požar je močno ogrozil 13. sezono resničnostnega šova, na katero se je zadnje čase pripravljala cela Italija. Plameni, ki so zajeli kompleks Cinecitta, so namreč uničili vse sobe najbolj slavne hiše v Italiji, vključno z zunanjim bazenom, kamerami in sobo za režijo.

Od najbolj nadzorovane hiše v Italiji, spovednice in njenih velikih rdečih vrat ni ostalo prav nič. Ognjeni zublji v kompleksu Cinecitta so namreč zajeli in popolnoma uničili hišo, v kateri so stanovali tekmovalci 12 sezon resničnostnega šova Big Brother Italija.

Z ognjem, ki je izbruhnil pred dvema dnevoma malo pred polnočjo so se gasilci borili več ur, kajti večina pohištva v hiši je bila narejena iz lesa, je pa dobra novica za ustvarjalce oddaje ta, da je večina električnih povezav in inštalacij še funkcionalnih.

Hiša Big Brotherja se je sicer raztezala na 1400 kvadratnih metrov veliki parceli, k celotnemu kompleksu pa je spadal še en prostor, velik 400 kvadratnih metrov, ki je bil s hišo povezan z nekakšnim tunelom. Z ognjenimi zublji se je borilo 8 ekip gasilcev, k sreči pa jim je uspelo takoj po prihodu omejiti ogenj in preprečiti, da bi se ta razširil še na druge stavbe znotraj kompleksa Cinecitta. Vzrok požara zaenkrat še ni znan. Najverjetneje je šlo za okvaro na električnih napeljavah, strokovnjaki pa ne izključujejo niti možnosti, da je bil ogenj podtaknjen.
 

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7303