Zagorelo, ko se je med delom vnela streha

Datum 16.11.2013 21:08:20 | Kategorija: Slovenija

V požaru, ki je zajel poslovni objekt v industrijski coni na Jesenicah, je nastalo za okoli 50.000 evrov materialne škode. Kriminalisti so ugotovili, da se je med delom v objektu vnela streha, kar je povzročilo požar. Poškodovano je ostrešje objekta in del upravne stavbe.
Požar na Jesenicah

(Foto: Bralec Peter)

Policisti so bili danes okoli 14. ure obveščeni, da je zagorel poslovni objekt v industrijski coni na Spodnjem Plavžu na Jesenicah. Kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, je zagorel objekt podjetja Kovinar.

Požar so pogasili, kriminalisti pa so opravili ogled kraja dogodka, je sporočil tiskovni predstavnik PU kranj Bojan Kos. Ugotovili so, da se je med delom v gospodarskem objektu vnela streha, kar je povzročilo požar.

Interventne službe so s hitro intervencijo požar hitro omejile in ga pogasile. Nastalo je za okoli 50.000 evrov materialne škode, poškodovano je ostrešje objekta in del upravne stavbe.

Preiskava še ni zaključena, kriminalisti pa bodo po zbranih obvestilih o ugotovitvah obvešča pristojno državno tožilstvo.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so zapisali, da je eden od delavcev utrpel lažje opekline.

www.24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7282