Traktor spet pokopal voznika

Datum 18.7.2013 22:00:24 | Kategorija: Slovenija

V bližini kraja Poklek nad Blanco se je zgodila delovna nesreča, v kateri je umrl 38-letni moški, 17-letni fant pa je bil poškodovan.


Traktor pod seboj pokopal voznika
Delovna nesreča
18. julij 2013 ob 18:47
Poklek nad Blanco -


Po prvih ugotovitvah policistov je 38-letni voznik kmetijskega traktorja s pripetim priključkom za baliranje sena vozil po klancu navzdol in se z vozilom prevrnil.

Kljub trudu reševalcev je moški zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Lažje pa se je poškodoval tudi 17-letni fant, ki je v času nesreče sedel na traktorju. O nesreči so policisti obvestili preiskovalnega sodnika in okrožnega državnega tožilca.


VIR: MMC RTV SLO

SPIN:
18.7.2013 16:47
Delovne in rudniške nesreče - delovne nesreče
Ob 16.47 se je v naselju Poklek nad Blanco, občina Sevnica, prevrnil traktor s priključkom za baliranje. Pri tem sta se poškodovali dve osebi. Na kraj dogodka so bili napoteni reševalci NMP ZD Sevnica in gasilci PGD Sevnica. Ena oseba je na kraju dogodka umrla, drugo so reševalci NMP ZD Sevnica prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice. Gasilci so nudili pomoč pri oživljanju ter transportu do reševalnega vozila in odklopili akumulator traktorja. Pri intervenciji so sodelovali tudi gasilci PGD Trnovec. Do izteka motornih tekočin ni prišlo. Obveščene so bile vse pristojne službe.Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7156