Tovornjak večkrat trčil v ograjo, nato še v drugo vozilo

Datum 17.7.2013 21:55:52 | Kategorija: Slovenija

Na primorski avtocesti se je zgodila huda nesreča. 32-letni Madžar je domnevno zaradi prehitre vožnje izgubil nadzor nad tovornjakom. Pri tem je večkrat trčil v kovinsko odbojno ograjo in nato še v vozilo, ki ga je vozil 44-letnik iz okolice Celja.

Nekaj minut čez polnoč so Policijsko upravo Ljubljana obvestili o prometni nesreči na primorski avtocesti v smeri proti Ljubljani pri Vrhniki.

32-letni državljan Madžarske je vozil tovorno vozilo s pripetim priklopnikom po avtocesti iz smeri Logatca proti Vrhniki. Pri viaduktu Verd, kjer vozišče avtoceste poteka po klancu navzdol v levi ovinek, je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil nadzor nad vozilom, ki ga je začelo zanašati po vozišču, so sporočili s PU Ljubljana.

Pri tem je večkrat trčil v kovinsko odbojno ograjo in nato še v vozilo, ki ga je vozil 44-letnik iz okolice Celja.

Po nesreči so 44-letnika iz poškodovanega vozila s tehničnim posegom rešili gasilci, v nesreči je utrpel hude poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center.

46-letni Madžar, ki je bil potnik v tovornem vozilu 32-letnika, je v nesreči utrpel lažje poškodbe. V nesreči je nastalo za okoli 40.000 evrov materialne škode, so zapisali v poročilu.

VIR/GALERIJA: http://www.24ur.com/foto-tovornjak-veckrat-trcil-v-ograjo-nato-se-v-drugo-vozilo.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7155