Če ste ga videli, pokličite policijo

Datum 17.7.2013 9:02:08 | Kategorija: Slovenija

60-letni Mariborčan Marjan Frešar se je včeraj odpravil na vsakodnevni sprehod, domov se ni vrnil. Je bolan in nujno potrebuje zdravniško pomoč. Brez zdravil je lahko ogroženo njegovo življenje, zato policija prosi vse, ki imajo kakršno koli informacijo, naj jo obvestijo.
Marjan Frešar

Marjan Frešar (Foto: PU Maribor)

V torek okoli 16.30 je od doma na Livadni ulici v Mariboru neznano kam odšel 60-letni Marjan Frešar, domov pa se ni vrnil, so sporočili s PU Maribor.

Odpravil se je na sprehod v okolico svojega doma, kar naredi vsak dan, so dodali. Največkrat se giba v okolici Livadne ulice, Kardeljeve ceste, BMX-proge, Ulice Staneta Severja, Antoličičeve ulice in drugih okoliških ulic v Mariboru, njegov sprehod traja običajno okoli eno uro.

Pogrešani je bolan in nujno potrebuje zdravniško pomoč. Brez zdravil je lahko ogroženo njegovo življenje, zato policija prosi vse, ki so ga kje opazili ali bi o njem kar koli vedeli, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno telefonsko številko policije 080 1200. 

www.24ur.com
 

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7153