V nesreči v križišču na glavni cesti Ljubljana–Trzin dva človeka poškodovana

Datum 13.6.2013 15:09:02 | Kategorija: Slovenija

Na glavni cesti Ljubljana–Trzin, in sicer v križišču Štajerske ceste ter Šlandrove in Brnčičeve ulice, se je zgodila prometna nesreča. Poškodovana sta voznica osebnega vozila in voznik kombija.
Nesreča na Brnčičevi - 2

Nesreča na cesti proti Trzinu. (Foto: N.L.)

Prometna nesreča se je okoli 12.30 zgodila na glavni cesti Ljubljana–Trzin, in sicer v križišču Štajerske ceste ter Šlandrove in Brnčičeve ulice. Dobri dve uri je bila cesta zaprta.

Zdaj so po poročanju prometnoinformacijskega centra posledice nesreče odstranili, a vendar so tam še vedno zastoji. Zastoji so tudi na Dunajski, Zasavski in Obvozni cesti.

Po do zdaj zbranih obvestilih je znano, da je voznica osebnega vozila pripeljala po Štajerski cesti iz smeri krožišča Tomačevo. V križišču s Šlandrovo ulico je (pri zeleni luči na semaforju) zavijala levo na omenjeno ulico, so za24ur.com sporočili s Policijske uprave Ljubljana. 

Takrat pa je iz nasprotne smeri po Štajerski cesti iz smeri Črnuč naravnost skozi križišče v smeri proti krožišču Tomačevo (prav tako pri zeleni luči na semaforju) pripeljal voznik kombiniranega vozila. V križišču sta sta trčila.

Po trčenju so odpadli deli osebnega vozila poškodovali še dve osebni vozili.

V nesreči sta se poškodovala voznica osebnega vozila in voznik kombiniranega vozila. Oba so z reševalnimi vozili odpeljali v ljubljanski klinični center, so dodali na PU Ljubljana.

VIR: http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/zaradi-nesrece-zaprta-glavna-cesta-ljubljana-trzin.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7115