Zaradi naleta štirih tovornih vozil zastoj na štajerski avtocesti

Datum 15.5.2013 17:13:43 | Kategorija: Slovenija

Na avtocesti pred priključkom Slovenske Konjice se je zgodila prometna nesreča. V naletu štirih tovornih vozil je bila ena oseba lažje poškodovana. Zaradi trka je zaprt vozni pas pred cestninsko postajo Tepanje, zato je nastal zastoj. Na ljubljanski severni obvoznici pa je trčilo pet osebnih vozil.

Na štajerski cesti pred priključkom Slovenske Konjice v smeri a je zaradi prometne nesreče gost promet z zastoji. Tiskovna predstavnica Policijske uprave  Milena Trbulin je povedala, da je bila v naletu štirih tovornih vozil ena oseba lažje poškodovana.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra za državne ceste je zaradi omenjene prometne nesreče zaprt vozni pas pred cestninsko postajo Tepanje proti u. Ker je bila  prej tukaj zaprta, je nastal zastoj, zastoj pa je tudi na regionalni cesti iz Celja proti Vojniku in naprej proti Slovenskim Konjicam. Zaradi varnosti občasno zapirajo predor Pletovarje.

Na ljubljanski obvoznici nalet petih osebnih vozil

Okoli 15.30 pa je počilo na severni ljubljanski obvoznici pred priključkom Nove Jarše v smeri Zadobrove. Po podatkih prometnoinformacijskega centra je bilo v naletu udeleženih pet osebnih vozil. Gasilci GB  so zavarovali kraj dogodka in počistili iztekle motorne tekočine. V nesreči se je poškodovala ena oseba, ki so jo reševalci prepeljali v bolnišnico.

VIR/GALERIJA: http://www.24ur.com/zaradi-naleta-stirih-tovornih-vozil-zastoj-na-stajerki.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=7088