Priznanja Civilne zaščite

Datum 2.3.2005 13:53:10 | Kategorija: Slovenija

Ob svetovnem dnevu civilne zaščite so na včerajšnji osrednji prireditvi v Cankarjevem domu v Ljubljani podelili priznanja in nagrade. .....
S Celjskega sta plaketi civilne zaščite prejeli prostovoljno gasilsko društvo Dobrna in Kozje, zlati znak civilne zaščite Mirko Fric Krajnc, predsednik Kinološkega društva Celje, prostovoljno gasilsko društvo Podčetrtek, radio klub Laško, Janez Bruno Oman, do upokojitve zaposlen v Regijskem centru za informiranje, in Jože Štiglic, poveljnik civilne zaščite občine Šentjur. Srebrni znak civilne zaščite pa je v Cankarjevem domu prejelo društvo tabornikov rod Jezerski zmaj Velenje.
Priznanja civilne zaščite bodo podelili tudi na drevišnji regijski slovesnosti, ki se bo ob 18. uri pričela v veliki dvorani Glasbene šole v Velenju. Srebrni znak civilne zaščite bodo podelili štirim posameznikom in prostovoljnemu gasilskemu društvu Škofja vas, bronasti znak civilne zaščite pa bo prejelo 12 posameznikov in javni zavod Vrtec Laško. Na slovesnosti v Velenju bo sodeloval orkester Slovenske vojske in otroški pevski zbor OŠ Antona Aškerca iz Velenje, slavnostni govornik pa bo poveljnik civilne zaščite za zahodno Štajersko prim. Ivan Eržen.


Gordana Possnig

vir:večer
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=699