Zagorel nov audi A6

Datum 4.1.2013 13:43:56 | Kategorija: Slovenija

Požar. Z novega avtomobila se je ogenj razširil na garažo in stanovanjsko hišo.

Simbolična fotografija

(Foto: Wikimedia)

"Vsekakor ni običajno, da zagori stoječ avtomobil, na vprašanje, kaj so vzroki za to, pa bo odgovorila preiskava," nam je povedal vodja nočne intervencije, v okviru katere so idrijski gasilci ponoči gasili požar, ki je povzročil veliko materialno škodo.

Ponoči ob 2.39 je bila policija obveščena, da je v lesenem nadstrešku poleg dvostanovanjske hiše v Idriji v Ulici Vinka Mohoriča zagorelo osebno vozilo audi A6. Gre za novo vozilo, ki je po besedah gasilcev vredno okoli 60 tisoč evrov.

Požar na avtomobilu so pogasili (zgorela je sprednja polovica vozila), vendar se je ogenj razširil še na leseno ostrešje nadstreška in stanovanjsko hišo. Poleg vozila so v požaru pogoreli garaža in mansardno stanovanje hiše, leseno ostrešje in kritina.

"Na osebnem vozilu in stanovanjski hiši je nastala skupna velika materialna škoda. Vzroke požara še preiskujejo, ne izključujemo pa ničesar," pravi Dean Božnik, tiskovni predstavnik Policijske uprave Nova Gorica.

Požar so pogasili gasilci iz Idrije in Spodnje Idrije, obveščena sta bila tudi preiskovalni sodnik okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Okoliščine navedenega požara policisti in kriminalisti še vedno preiskujejo, zato podrobnosti zaradi interesa preiskave ne razkrivajo.

www.zurnal24.si

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6976