Ceste so v novem letu že terjale smrtni davek.

Datum 1.1.2013 10:19:17 | Kategorija: Slovenija

Huda nesreča se je zgodila v Gornjem Lenartu pri Brežicah. 24-letni voznik osebnega vozila je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Ponoči se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Umrla je ena oseba, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje je zapisano, da se je tragična nesreča zgodila ob 3.58 v naselju Gornji Lenart v občini Brežice. Posredovali so gasilci poklicne gasilske enote Krško. S tehničnim posegom so reševalcem NMP Brežice omogočili dostop do mrtve osebe, je še zapisano na spletni strani uprave.

S Policijske uprave Novo mesto so naknadno sporočili, da je 24-letni voznik osebnega vozila iz okolice Krškega, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti, izgubil oblast nad vozilom in v dvojnem ovinku zapeljal naravnost. ''Vozilo je obstalo v potoku, voznik pa ukleščen. Gasilci, reševalci in policisti so bili na kraju prej kot v 10 minutah po prvem klicu, a 24-letniku niso mogli več pomagati. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju,'' so zapisali na PU Novo mesto.

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6970