Čelno trčil v tovornjak in umrl na kraju nesreče

Datum 31.10.2012 9:19:05 | Kategorija: Slovenija

Na lokalni cesti Črna vas–Podpeč se je zgodila huda prometna nesreča. 47-letnega voznika je zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo, vanj je nato čelno trčil voznik tovornega vozila. 47-letni voznik je umrl na kraju nesreče.

Sinoči ob 19.55 se je na lokalni cesti Črna vas–Podpeč izven naselja Lipe zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 47-letni voznik, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 47-letni voznik osebnega avtomobila vozil od Črne vasi proti Podpeči. Zaradi neprilagojene hitrosti ga je v levem ovinku pred mostom zaneslo v desno, kjer je z desnim bokom vozila oplazil kovinsko zaščitno ograjo, nato je s sprednjim desnim kolesom trčil v dvignjen betonski robnik mostu, od koder ga je odbilo v levo na nasprotno smerno vozišče. Tedaj mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 46-letni voznik tovornega avtomobila, s katerim sta čelno trčila. V trčenju je bil voznik osebnega avtomobila tako hudo telesno poškodovan, da je umrl na kraju nesreče.

Vir:

http://www.24ur.com/celno-trcil-v-tovornjak-in-umrl-na-kraju-nesrece.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6892