Dve ženski z vozilom odneslo v potok, kjer sta umrli

Datum 27.10.2012 16:34:41 | Kategorija: Slovenija

V Zagorju ob Savi se je zgodila huda prometna nesreča. Osebno vozilo z dvema ženskama je v zavoju zaneslo s ceste in ju odneslo v potok. Obe sta umrli, policija pa še vedno preiskuje, kdaj in zakaj se je nesreča zgodila.

Iz PU Ljubljana so sporočili, da se je med 1.00 in 5.30 v Zagorju ob Savi zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli 46-letna voznica in njena 52-letna sopotnica. Po do zdaj znanih podatkih, naj bi na regionalni cesti v omenjenem naselju voznica vozila iz smeri Izlake proti Cesti zmage. V desnem zavoju po podatkih policije ni več vozila po desnem smernem vozišču, temveč je bila na levem, tam trčila v dvignjeni hodnik za pešce in kolesarje, nato pa je vozilo odneslo v usek, od tam pa je spolzelo v strugo potoka Medija.

Zaradi visokega vodostaja je tok potoka vozilo prevračal naprej po strugi v smeri Ceste zmage, okoli 5.30 pa je bilo vozilo najdeno okoli sto metrov od mesta nesreče. Policisti še naprej preverjajo okoliščine nesreče.

V PGD Zagorje so nam pojasnili, da je v prometni nesreči interveniralo šest njihovih gasilcev in štirje iz Javnega zavoda Trbovlje. Avtomobil so z avtodvigalom dvignili iz potoka.

VIR: 24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6883