Na primorski AC se je prevrnil tovornjak za prevoz vozil

Datum 9.10.2012 11:48:31 | Kategorija: Slovenija

Na primorski avtocesti se je pred priključkom Brezovica v smeri Ljubljane prevrnil tovornjak za prevoz vozil, na katerem je bilo naloženih šest avtomobilov. Nastal je dolg zastoj. Prometna nesreča se je zgodila tudi na izvozu Industrijska cona Šiška v Ljubljani.
Na primorski avtocesti pred priključkom Brezovica v smeri Ljubljane se je zgodila prometna nesreča. Na Policijski upravi Ljubljana so za 24ur.com povedali, da se je na primorski AC prevrnil tovornjak za prevoz vozil, na katerem je bilo naloženih šest avtomobilov. Policisti so bili o nesreči obveščeni okoli 7. ure. Vzrok za prometno nesrečo še ni znan.

Zaradi nesreče je nastal dolg zastoj, ki je segal vse do Vrhnike.

Prometna nesreča na ljubljanski obvoznici

Prometna nesreča se je danes dopoldne zgodila tudi na ljubljanski obvoznici, in sicer na izvozu Industrijska cona Šiška.

PN Šiška

Prometna nesreča na izvozu Industrijska cona Šiška (Foto: Promet.si)

Policijska uprava Ljubljana je bila o nesreči na izvozu Litostrojske ceste obveščena ob 9.30. Po doslej znanih podatkih je bilo udeleženo eno osebno vozilo, ki se je prevrnilo na streho. V nesreči naj bi ena oseba utrpela lažje poškodbe, so sporočili s PU Ljubljana.

Z zbiranjem obvestil o okoliščinah prometne nesreče policisti še niso zaključili.

Dela na cestah

Na prometnoinformacijskem centru so zapisali, da je na pomurski avtocesti na CP Dragotinci v smeri Murske Sobote zaradi okvare tovornega vozila oviran promet.

Na primorski avtocesti so med Ravbarkomando in Studencem v smeri Kopra začeli odstranjevati delovno zaporo. Promet poteka samo po enem voznem pasu. Po potrebi bo zapora spet s torka na sredo.

Na gorenjski avtocesti bodo med 8. in 15. uro delali na počivališču Voklo proti Avstriji. Za vsa vozila bo zaprt bencinski servis. Za tovorna vozila bo zapora ostala do 28. oktobra.

Na štajerski avtocesti bo zaradi del med CP Vransko in predorom Ločica predvidoma do 15. novembra zaprt priključek Vransko proti Ljubljani.

vir, foto in video www.24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6869