V silovitem trčenju voznik, sopotnica in dva otroka lažje poškodovani, 71-letnica podlegla poškodbam

Datum 6.10.2012 12:26:54 | Kategorija: Slovenija

V hudi prometni nesreči na gorenjski avtocesti so bili voznik in njegova sopotnica ter 9- in 11- letna otroka na srečo le lažje poškodovani. V njihovo vozilo je namreč silovito trčila 71-letna italijanska državljanka, ki je po avtocesti vozila v nasprotno smer.
Prometna nesreča na gorenjski avtocesti

V nesreči je 71-letnica podlegla poškodbam. (Foto: Arhiv GRS Kranj)

Včeraj smo poročali o tragični prometni nesreči na gorenjski avtocesti, ko je 71-letna italijanska državljanka vozila po avtocesti v nasprotno smer in pri tem trčila v osebni avtomobil, ki ga je vozil 39-letni Tržičan.

Povzročiteljica nesreče je za posledicami poškodb na kraju nesreče umrla, policija pa je sporočila, da so bili voznik udeleženega vozila, njegova 40-letna sopotnica ter 9- in 11- letna otroka v njegovem vozilu v nesreči lažje telesno poškodovani.

Prometna nesreča na gorenjski avtocesti

Štiri osebe so bile lažje poškodovane. (Foto: Arhiv GRS Kranj)

71-letnica je zapeljala na nasprotno smerno vozišče že v Lescah in po napačni strani avtoceste vozila v smeri Kranja. V bližini viadukta Tržiška Bistrica pa je silovito trčila v avtomobil 39-letnika, ki je pravilno peljal po avtocesti.

Vinjen voznik trčil v pešca

Včeraj se je zgodila še ena nesreča s smrtnim izidom. V naselju Rečica pri Bledu je voznik do smrti povozil 59-letnega pešca z Bleda. Nesrečo je povzročil 31-letni voznik, ki je zapeljal zunaj vozišča in trčil v pešca. Vozil je pod vplivom alkohola. 

VIR: 24ur

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6866