Ste videli 15-letno Mašo?

Datum 3.10.2012 14:11:01 | Kategorija: Slovenija

15-letna Celjanka je pogrešana od ponedeljka. Vse, ki bi jo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.
Pogrešana Maša Šarlija

(Foto: Policija)

Policisti so na svoji spletni strani objavili podatek, da je med pogrešanimi osebami tudi Maša Šarlija, ki prebiva na območju Celja. Dekle je staro 15 let.

Podrobnejšega opisa niso podali, zapisali so le, da je pogrešana od ponedeljka.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

V informativni oddaji 24UR OB ENIH so poročali, da oče pogrešane pravi, da naj bi njegovo hčerko v ponedeljek zvečer neznano kam odpeljali ribniški Romi. Oče naj bi se, kot trdi, odpeljal za njimi, a v romskem naselju naj bi naletel le na starejšo Rominjo, ki mu je dejala, da nikoli ne bo izvedel, kje je njegova hči. Zato je primer prijavil na policiji v Ribnici.

Policija naj bi dekle nato izsledila pri enem od mladoletnih Romov. Predali naj bi jo bežigrajskemu Kriznemu centru za mlade. A še preden jo je iz Celja družina prišla iskat, naj bi dekle iz kriznega centra kljub mladoletnosti iz neznanega razloga izpustili, so še poročali v omenjeni oddaji.

www.24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6864