V nesreči, ki je povzročila kaos, srbski državljanki lažje poškodovani

Datum 22.9.2012 9:13:30 | Kategorija: Slovenija

V včerajšnji nesreči, ki je na primorski avtocesti povzročila pravi kaos, sta bili srbski državljanki lažje poškodovani. Ker je njun avtomobil zagorel, sta se ustavili na odstavnem pasu. Na pomoč jima je priskočil Romun. V del njegovega vozila je nato trčil Madžar.
Včeraj smo poročali o prometni nesreči na primorski avtocesti pred počivališčem Ravbarkomanda. S Policijske uprave Koper so danes sporočili še nekaj podrobnosti.

44- in 56- letni srbski državljanki sta se z osebnim avtomobilom ustavili na odstavnem pasu, ker je zagorel. Za njima je ustavil voznik tovornjaka, 24-letni Romun, in pomagal gasiti požar. Ker je del prikolice kamiona ostal na voznem pasu, je vanjo trčil še drug kamion, ki ga je vozil 40-letni državljan Madžarske.

V požaru sta bili obe voznici poškodovani, zato so ju odpeljali v UKC Ljubljana. Lažje sta se poškodovli.
Zaradi nesreče je bila avtocesta v smeri Kopra zaprta kar štiri ure. Nekateri vozniki, ki so se naveličali čakati v koloni, so obrnili kar sredi avtoceste in peljali v nasprotno smer. Poglejte si priloženi videoposnetek.http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-nesreci-ki-je-povzrocila-kaos-srbski-drzavljanki-lazje-poskodovani.htmlNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6846