Reševali psa iz reke in žagali podrto drevje

Datum 1.9.2012 9:30:12 | Kategorija: Slovenija

V vzhodni polovici države bo še deževalo.
LJUBLJANA – Oblačno vreme z občasnim deževjem se bo nadaljevalo tudi zadnji počitniški konec tedna. Povečini suho bo predvsem na Primorskem, medtem ko bo več dežja v vzhodni polovici države. Kljub pesimističnim napovedim pa večje škode sicer obilno deževje na srečo ni povzročilo, nekaj dela pa so pristojne službe vseeno imele.

Ob 23.32 je v Malahorni v občini Oplotnica zaradi udara strele zagorel kozolec Požar je delno uničil streho kozolca, ognjene zublje pa so ukrotili gasilci PGD Oplotnica in PGD Kebelj. Ob 0.51 so na ulici Pot Franca Pušnika v Hrastniku gasilci PGD Hrastnik-mesto začasno prekrili streho nad mansardnim stanovanjem, ker je voda zaradi slabe strehe poplavljala stanovanje. Ob 1.45 je v mestnem parku v Murski Soboti zagorelo podrto staro drevo, požar pa so pogasili gasilci PGD Murska Sobota. S podrtim drevesom so ponoli imeli opravka tudi gasilci PGD Velenje: ob 1.33 je v Ložnici preko ceste Velenje–Polzela padlo drevo, ki so ga gasilci razžagali in odstranili s ceste.

Vir: http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/resevali-psa-iz-reke-zagali-podrto-drevjeNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6811