Najstnica podtaknila požar, da bi ubila svojo družino?

Datum 20.8.2012 21:32:29 | Kategorija: Svet

Potem ko je ogenj zajel družinsko hišo v ameriškem New Jerseyju, je policija ovadila najstarejšo hčer. 15-letnica naj bi želela z ognjem ubiti člane svoje družine, a je bila poškodovana tudi sama.

V soboto ponoči je požar zajel dom sedemčlanske družine v New Jerseyju. Na srečo jih je zbudil alarm, tako da so ubežali smrti v plamenih, gasilci pa so s hitrim ukrepanjem preprečili, da bi hiša pogorela. A to ne pomeni, da so se pretresi za družino tu končali.

Preiskava je namreč pokazala, da je bil ogenj podtaknjen, glavna osumljenka pa je 15-letna najstnica. Policija jo je ovadila zaradi požiga in poskusa umora, saj naj bi se poskušala na ta način znebiti svoje družine.

V požaru je bila poškodovana tudi sama, saj ima opečena stopala. Veliko huje pa sta jo skupila ženska in moški, ki sta otrokom pomagala na varno. Oba imata notranje opekline. Ženskin mož in devetletni otrok se tako kot domnevna storilka zdravita zaradi opeklin po nogah, medtem ko si je mladoletno dekle poškodovalo kolk, ko si je s skokom z drugega nadstropja reševalo življenje. Edini, ki je požar preživel nepoškodovan, je najmlajši član družine.

O sorodstvenih vezeh med njimi mediji ne poročajo.
http://24ur.com/novice/crna-kronika/najstnica-podtaknila-pozar-da-bi-ubila-svojo-druzino.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6776