V nesreči umrla voznica

Datum 19.8.2012 11:09:18 | Kategorija: Slovenija

Dva udeleženca sta se poškodovala.
GORNJA RADGONA – Na regionalni cesti Gornja Radgona–Ptuj se je zunaj naselja Spodnji Ivanjci malo po 17. uri zgodila huda prometna nesreča. Trčili sta dve osebni vozili, pri čemer je ena udeleženka umrla, dve osebi pa sta bili poškodovani. Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, so gasilci umrlo voznico s tehničnim posegom spravili iz avtomobila in zavarovali kraj.

Ona izsilila, on pijan

Po naših podatkih je v nesreči umrla 19-letna domačinka Lea Rožman iz bližnjega Grabonoša. Med vožnjo s svojim volkswagnom polom s stranske na prednostno cesto je izsilila prednost vozniku drugega vozila, J. C. iz Črešnjevcev pri Gornji Radgoni, ki je pripeljal z njene leve strani.

Prišlo je do silovitega trčenja, obe vozili pa sta končali v bližnji koruzi. Za mlado voznico pomoči ni bilo, saj je umrla na kraju dogodka, 56-letni voznik drugega avtomobila (suzuki jimny) in njegova sopotnica pa sta bila odpeljana v bolnišnico. Policija je ugotovila še, da je voznik vozil pod vplivom alkohola.

Lani tri, letos že sedem

Nesrečna Lea, za katero med drugimi žaluje tudi brat dvojček, je že sedma smrtna žrtev pomurskih prometnic od začetka letošnjega leta. Lani so na tem območju umrli trije udeleženci prometnih nesreč.
Vir: slo novice
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/hudo-trcenje-usodno-za-19-letno-voznico/289644Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6763