V prometni nesreči umrl 22-mesečni otrok

Datum 15.8.2012 0:29:50 | Kategorija: Slovenija

V prometni nesreči, ki se je zgodila na pomurski avtocesti, je umrla 22-mesečna punčka, ki je nepripeta sedela v otroškem sedežu. 36-letni Romun, ki je bil v avtomobilu s partnerico in hčerko, je zapeljal izven vozišča in trčil v obcestni jarek. Pri tem je punčko vrglo iz vozila.

Na pomurski avtocesti v bližini Nedelice je v prometni nesreči umrl 22-mesečni otrok. 36-letni državljan Romunije je z osebnim avtomobilom peljal iz smeri Murske Sobote v smeri Lendave. Z njim v avtomobilu sta bila njegova partnerica in njuna 22-mesečna hčerka, obe romunski državljanki.

V bližini Nedelice je voznik iz neznanega vzroka zapeljal desno izven vozišča avtoceste, kjer je trčil v zunanji rob obcestnega jarka. Avtomobil je po trčenju zavrtelo okoli osi, pri tem pa je hčerkico, ki je nepripeta sedela v otroškem sedežu, vrglo iz vozila. Poškodbe so bile tako hude, da je umrla na kraju nesreče.

Sopotnica je bila lažje poškodovana, voznik pa ni utrpel poškodb. Oba so oskrbeli v soboški bolnišnici. Ogleda prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec.

To je letošnja šesta žrtev prometnih nesreč v Pomurju.

VIR: 24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6757