Huda nesreča na gorenjski avtocesti terjala smrtno žrtev

Datum 6.8.2012 14:49:33 | Kategorija: Slovenija

Gorenjska avtocesta med priključkoma Lesce in Radovljica proti Ljubljani je po davišnji prometni nesreči, v kateri je umrl 52-letni moški, znova odprta.
Nesreča se je zgodila nekaj minut po četrti uri zjutraj na avtocestnem odseku Jesenice-Ljubljana, pri izvozu Radovljica. Voznica, po prvih podatkih francoska državljanka, je med prehitevanjem izgubila nadzor nad avtomobilom, ki se je zaletel v breg in prevrnil. Eden izmed sopotnikov je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, 46-letna voznica in dva sopotnika (dekle, staro 21 let, in fant, star 20 let) so poškodovani, je poročal Radio Slovenija.

Policija domneva, da je voznica zaspala za volanom.


http://www.rtvslo.si/crna-kronika/huda-nesreca-na-gorenjski-avtocesti-terjala-smrtno-zrtev/288871

SPIN:NESREČE V PROMETU
06.08.2012 04:16
Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
Ob 4.15 se je na avtocesti Jesenice–Ljubljana pred izvozom za Radovljico, občina Radovljica, zgodila prometna nesreča. Posredovali so gasilci GARS Jesenice in JZ GRS Kranj. Kraj dogodka fizično in požarno zavarovali ter s tehničnim posegom iz vozila rešili štiri ponesrečence. Za posledicami V nesreči je ena oseba umrla, tri ponesrečence pa so reševalci NMP Radovljica, Bled in Jesenice prepeljali v SB Jesenice.Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6727