V prometni nesreči na primorski avtocesti poškodovane štiri osebe

Datum 17.6.2012 8:49:52 | Kategorija: Slovenija

Na primorski avtocesti med Vrhniko in cestninsko postajo Log v smeri proti Ljubljani sta trčila osebna avtomobila. Nesrečo je povzročil 28-letni voznik osebnega vozila, ki je bil pod vplivom alkohola.
Prometna nesreča primorska AC

(Foto: I.A.)

http://24ur.com/static/slo/main/img/backgrounds/article_quote_top.gif); background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; font-size: 0px; background-repeat: no-repeat no-repeat; ">

Zaradi reševanja prometne nesreče je bil zaprt del avtoceste od časa prometne nesreče do 23.20, ko je promet stekel po prehitevalnem pasu avtoceste. Ob 23.50 je bil promet na avtocesti sproščen.

http://24ur.com/static/slo/main/img/backgrounds/article_quote_bottom.gif); background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; font-size: 0px; background-repeat: no-repeat no-repeat; ">

Sinoči, malce pred 22. uro, sta na primorski avtocesti med Vrhniko in cestninsko postajo na Logu v smeri proti Ljubljani trčila osebna avtomobila. Eno vozilo se je prevrnilo in pristalo na strehi.

Nesrečo je povzročil 28-letni voznik osebnega vozila znamke Honda Civic, kateri je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v voznico osebnega vozila znamka Hyundai Santa Fe. V nesreči so potnica v vozilu znamke Honda Civic in voznica ter njena dva potnika v vozilu znamke Hyundai Santa Fe utrpeli lažje poškodbe, je sporočila tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Maja Adlešič. Vsi so bili z reševalnimi vozili odpeljani v ljubljanski klinični center.

Policisti so ugotovili, da je bil voznik osebnega vozila znamke Honda Civic pod vplivom alkohola. Za voznika je bila izdana odredba za odvzem krvi za alkoholimetrično preiskavo. Na vozilih in obcestnih objektih je nastalo za okoli 16.000 evro škode.

Vir:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/voznik-ki-je-povzrocil-nesreco-je-bil-pod-vplivom-alkohola.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6646