Vozilo se je prevrnilo na streho

Datum 22.5.2012 12:10:42 | Kategorija: Slovenija

Na regionalni cesti Arja vas–Velenje se je zgodila prometna nesreča, v kateri po prvih podatkih ni nihče resneje poškodovan. Promet poteka izmenično. Zgodaj zjutraj pa se je na avtocesti Šentrupert–Celje v občini Žalec zgodila nesreča, v kateri sta trčili dve tovorni vozili. Reševalci so iz vozila reševali ukleščenega voznika.

Nesreča na regionalni cesti Arja vas-Velenje

Na regionalni cesti Arja vas–Velenje (Foto: Svet na Kanalu A)

Na regionalni cesti Arja vas–Velenje se je zgodila prometna nesreča, v kateri po prvih podatkih ni nihče resneje poškodovan. Promet poteka izmenično.

Predstavnica celjskih policistov je za 24ur.com sporočila, da se je nesreča zgodila v bližini kamnoloma v Veliki Pirešici, udeleženo pa je bilo eno osebno vozilo. "24-letna voznica je najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala z vozišča. Vozilo se je pri tem obrnilo na streho. Voznico so odpeljali v Splošno bolnišnico Celje. Stopnje poškodb nam še niso potrdili," je še sporočila Milena Trbulin

Voznik ostal ukleščen v vozilu

Avtocesta Ljubljana–Maribor med priključkoma Šempeter in Žalec v smeri Maribora je bila zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila okoli 4.40, nekaj časa zaprta, poroča prometnoinformacijski center.

Promet je bil preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Pred izvozom Šempeter in na regionalni cesti so nastajale daljše kolone. Cesto so za promet znova odprli okoli 7.30.

Kaj se je zgodilo?

Prometna nesreča pri Žalcu - 1

Gasilci so reševali voznika, ki je ostal ukleščen v vozilu. (Foto: PGE Celje)

Okoli 4.40 sta trčili tovorni vozili. Na kraj nesreče so odšli gasilci prostovoljne gasilske enote Celje (PGE Celje), ki so s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščenega poškodovanega voznika. Reševalci so ga odpeljali v celjsko bolnišnico na zdravljenje.

Gasilci so sporočili, da se je na teren odpravilo sedem njihovih fantov, in sicer s tremi vozili. "Ob prihodu na kraj dogodka, je bil voznik manjšega tovornega vozila ukleščen. S tehničnim posegom smo voznika rešili ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in transportu. Poleg tehničnega posega smo opravili še prometno varovanje, požarno varovanje, odklop akumulatorja ter nevtralizacijo razlitih tekočin," je še sporočil poveljnik in direktor PGE Celje Janko Požežnik.

www.24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6616