Prehitri voznik avtomobila trčil in zbil dva pešca

Datum 17.3.2012 17:28:04 | Kategorija: Slovenija

V Logatcu je 29-letni voznik osebnega avtomobila znamke BMW zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v drugo vozilo. Po trku ga je odbilo na pločnik, kjer je zbil še dva pešca. Oba sta se hudo poškodovala.
V petek okoli 18.40 se je na Notranjski cesti v Logatcu zgodila hujša prometna nesreča, so za 24ur.com sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Nesreča se je zgodila, ko se je 29-letnik voznik osebnega avtomobila znamke BMW v Logatcu iz Tovarniške ceste vključeval na prednostno Notranjsko cesto. Med vključevanjem pa je najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom. Zapeljal je čez sredinsko črto in trčil v osebni avtomobil peugeot 206. 44-letna voznica peugeota je pravilno peljala po Notranjski cesti v smeri Tržaške ceste.

Po trčenju je BMW odneslo še na predel za pešce, kjer je zbil 51-letno žensko in 62-letnega moškega, ustavil pa se je šele po trku v bližnje parkirano vozilo. V prometni nesreči sta pešca utrpela hude telesne poškodbe, voznica peugeota pa lahke.

http://24ur.com/Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6521