Prevrnilo se je reševalno vozilo na nujni vožnji

Datum 13.2.2012 16:02:01 | Kategorija: Slovenija

V križišču Vilharjeve in Topniške ulice v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno in reševalno vozilo na nujni vožnji. V nesreči so se voznica osebnega vozila, voznik reševalnega vozila, spremljevalec in zdravnik v reševalnem vozilu lažje poškodovali.
Nesreča reševalnega vozila - 1

(Foto: POP TV)

Okoli 12.30 se je v križišču Vilharjeve in Topniške ulice zgodila prometna nesreča, v katero je bilo udeleženo reševalno vozilo na nujni vožnji. Kot so sporočili s policijske uprave Ljubljana, je voznica honde civic vozila po Šmartinski cesti do križišča s Topniško ulico, kjer je zapeljala v križišče v smeri proti Vilharjevi ulici.

Nesreča reševalnega vozila - 3

(Foto: POP TV)

Takrat je z njene leve strani prav tako po Šmartinski cesti naravnost čez križišče (v smeri proti Topniški cesti) zapeljalo reševalno vozilo, ki je imelo prižgane zvočne in svetlobne znake (za prednost).

Nesreča reševalnega vozila - 2

(Foto: POP TV)

Voznica je s sprednjim delom vozila trčila v desno stran reševalnega vozila, ki se je po trčenju prevrnilo. V nesreči so se voznica osebnega vozila, voznik reševalnega vozila, spremljevalec in zdravnik v reševalnem vozilu lažje poškodovali, so še sporočili s policije in dodali, da je nastalo za več tisoč evrov materialne škode.

VIR: http://24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6464