V predoru trčilo vsaj pet vozil

Datum 30.1.2012 14:00:15 | Kategorija: Slovenija

Na dolenjski avtocesti je v predoru Mali vrh verižno trčilo vsaj pet vozil. Zaradi nesreče so pristojni zaprli prehitevalni pas, nastal pa je več kilometrov dolg zastoj. Težave zaradi nesreče so imeli tudi na štajerskem koncu.

Na dolenjski avtocesti so morali zjutraj zaradi nesreče zapreti prehitevalni pas. S PU Ljubljana so za 24ur.comsporočili, da je v predoru Mali vrh trčilo več oziroma vsaj pet vozil.

Po do sedaj zbranih informacijah je v predoru prišlo do naletnega trčenja več vozil (vsaj pet). Zbiranje obvestil v zvezi prometne nesreče še ni končano.

Ker se je nesreča zgodila v času jutranje konice, je nastal več kilometrov dolg zastoj. Zastoji so bili tudi na vzporedni cesti Grosuplje–Ljubljana. Po podatkih prometnoinformacijskega centra je pristojnim nekaj pred deveto uro uspelo odstraniti posledice nesreče in promet je postopoma spet normalno stekel.

Zjutraj so imeli težave zaradi nesreče tudi na štajerski avtocesti, saj sta za počivališčem Ploskava v smeri Ljubljane trčila avtomobil in kombinirano vozilo. Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje sta bili dve osebi poškodovani. Reševalci so ju odpeljali v mariborski klinični center. Zaradi nesreče je bil vozni pas nekaj časa zaprt, zato so nastajali zastoji.  Okoli 8.30 je promet spet normalno stekel.

Vir:

http://24ur.com/novice/slovenija/nesrece-na-stajerki-zaprt-vozni-na-dolenjki-pa-prehitevalni-pas.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6449