Na gorenjski avtocesti umrla deklica

Datum 25.1.2012 15:00:50 | Kategorija: Evropa

Na gorenjski avtocesti je umrla petletna deklica, ki jo je med nesrečo vrglo iz avtomobila. Poškodovana voznika in sopotnico, domnevno stara starša, pa so prepeljali v klinični center.

Nekaj po 9. uri so policiste obvestili o prometni nesreči na avtocesti Ljubljana–Kranj pred cestninsko postajo Torovo. Po ogledu kraja dogodka so ugotovili, da je 64-letni Hrvat vozil opel astro po avtocesti proti Kranju.

Pred cestninsko postajo Torovo ni vozil po sredini pasu, temveč je zapeljal levo na ločilni pas avtoceste, kjer je trčil v kovinsko ograjo. Po trčenju je avto odbilo desno z vozišča v obcestni jarek.

Med nesrečo je petletna deklica padla iz avta in utrpela tako hude poškodbe, da je umrla na kraju nesreče. Poškodovanega voznika in sopotnico so z rešilcem prepeljali v ljubljanski klinični center.

Na Dolenjskem umrl voznik kolesa s pomožnim motorjem

Okoli 6. ure je v naselju Škrjanče v občini Novo mesto v prometni nesreči umrl 54-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem.

Po prvih ugotovitvah policistov je z dvorišča stanovanjske hiše zapeljal čez pet metrov visok travni nasip in obležal na lokalni cesti.

Policisti bodo o ugotovitvah po zaključenem postopku s poročilom seznanili tožilstvo. Zdravnica pa je za pokojnika odredila sanitarno obdukcijo.

Vir:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/umrl-voznik-kolesa-z-motorjem.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6439