Na vlakcu smrti obviseli z glavo navzdol

Datum 15.11.2011 12:00:29 | Kategorija: Svet

Kitajski gasilci so po hitrem posredovanju iz pokvarjenega vlakca smrti rešili dve prestrašeni kitajski najstnici. Adrenalinska zabava bi se kaj lahko končala tragično, saj sta dekleti po okvari vlakca obviseli obrnjeni z glavo navzdol.

Vlakec groze poskrbel za še več adrenalina

Dekleti sta reševanje z vlakca groze odnesli na srečo brez praske, a sta bili zaradi bližnjega srečanja s smrtjo pretreseni. (Foto: Reuters)

Dve najstnici sta obviseli z glavo navzdol, potem ko se je med vožnjo z vlakcem smrti v kitajskem zabaviščnem parku na osrednjem Kitajskem ta pokvaril. Vez med gotovo smrtjo in življenjem so bili le varnostni pasovi, kitajski gasilci pa so jih po dolgih minutah iz objema pokvarjene naprave na koncu le rešili.

Dogodek v zabaviščnem parku v mestu Xinagyang v provinci Hubei je zakrivila tehnična napaka, ki se je pripetila okoli sedme ure zvečer. Po poročanju lokalnih medijev je eno izmed deklet začelo izgubljati zavest, saj je visela predolgo z glavo navzdol. Drugo dekle se je počutilo bolje in je po reševalni lestvi na trdna tla splezala sama. Po poročanju kitajskih medijev se obe dekleti počutita dobro in nista utrpeli nikakršnih telesnih poškodb.

www.24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6343