Z avtom zapeljal v stanovanjsko hišo

Datum 13.11.2011 9:53:43 | Kategorija: Slovenija

V Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri se je voznik z avtomobilom zaletel v stanovanjsko hišo in umrl. Po prvih ugotovitvah policije je voznik umrl še pred trkom, vzroke smrti pa še preučujejo.

Po potrditvi OKC Ljubljana je bila policija o dogodku obveščena okoli 15. ure popoldne. 77 letni voznik osebnega avta je vozil po Celovški cesti v Ljubljani v smeri Litostrojske proti Šentvidu. Med vožnjo je nenadoma zapeljal levo čez zelenico, ki ločuje vozna pasova Celovške ceste, preko vozišča za vožnjo v nasprotno smer, preko kolesarske steze, kjer je nato z manjšo hitrostjo trčil v stanovansjko hišo.

nesreča v Ljubljani

77-letnemu vozniko je med vožnjo proti Šebtvidu postalo slabo, nato pa je prek zelenice, ki loči obe strani cestišča, zapeljal s ceste in trčil v bližnjo stanovanjsko hišo. (Foto: 24ur.com)

Nudena mu je bila zdravniška pomoč vendar je kljub temu na kraju dogodka umrl. Najverjetneje še pred samim trkom v hišo, razloge smrti pa še preučujejo. V trčenju je nastala manjša materilana škoda, policisti pa bodo o dogodku obvestili tožilstvo.

Vir:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/trcil-v-stanovanjsko-hiso-in-umrl-2.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6339