Ste videli nesrečo? Policija prosi za pomoč

Datum 10.10.2011 11:24:05 | Kategorija: Slovenija

V Depali vasi se je zgodila prometna nesreča. 20-letnemu kolesarju je pot zaprl avtomobil, kolesar pa se je v nesreči hudo poškodoval. Policija prosi voznika avtomobila in očividce nesreče, da ji pomagajo razjasniti okoliščine nesreče.
Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so danes dobili obvestilo o prometni nesreči, ki se je zgodila soboto, 8. oktobra. Nesreča se je zgodila v Depali vasi. 20-letni kolesar iz Ljubljane se je peljal po cesti Domžale–Trzin, ko je z njegove leve strani pripeljal neznani voznik v temnejšem vozilu in kolesarju zaprl pot.

Med trčenjem je kolesar padel. "Voznik se je ustavil in povprašal o stanju kolesarja ter nato odpeljal naprej," razlagajo na PU Ljubljana. Kolesar je sam poiskal zdravniško pomoč, izkazalo pa se je, da se je v nesreči hudo poškodoval.

Policisti želijo razjasniti okoliščine nesreče, zato prosijo voznika avtomobila kot tudi morebitne očividce nesreče, da se zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana (Grič 56, Ljubljana, telefon 01 583 88 20) ali pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

vir: 24urNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6291