Avtomobil zbil še ne triletnega otroka

Datum 19.9.2011 14:10:13 | Kategorija: Slovenija

V Vidmu pri Ptuju je še ne triletni otrok pritekel pred avtomobil, voznik pa kljub zaviranju trčenja ni mogel preprečiti. Malčka je odbilo čez pločnik na parkirišče, kjer je obležal nezavesten.

V soboto popoldne je 31-letnik v Vidmu pri Ptuju povozil še ne triletnega otroka. Malčka, ki je ob cesti obležal nezavesten, so prepeljali v bližnji zdravstveni dom, voznika pa čaka kazenska ovadba.

Moški iz okolice Ptuja je pripeljal iz Leskovca proti Ptuju, pri tem pa hitrosti in načina vožnje ni prilagodil cesti in voznim razmeram. V Vidmu pri Ptuju je z dvorišča stanovanjske hiše na njegovi levi pritekel še ne triletni otrok. Voznik je kljub zaviranju s sprednjim levim delom vozila trčil vanj, malčka pa je nato odbilo čez pločnik na parkirišče, kjer je obležal nezavesten. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v zdravstveni dom na Ptuj, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Dodali so, da bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti zoper voznika podali kazensko ovadbo.

Vir:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/avto-zbil-se-ne-triletnega-otroka.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6258