Neuradno: V nesreči dva mrtva

Datum 18.9.2011 15:14:20 | Kategorija: Slovenija

Avtocesta proti Mariboru je med priključkoma Šentjakob in Domžale zaprta zaradi prometne nesreče, v kateri naj bi bilo udeleženih več vozil. Tri osebe so ukleščene, štiri poškodovane. Neuradno naj bi dve osebi umrli.
Nesreča na štajerski avtocesti

(Foto: Peter Žunič)

Na štajerski avtocesti od Šentjakoba proti Domžalam se je zgodila prometna nesreča, v kateri je po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje udeleženih več vozil. V nesreči naj bi bile štiri osebe poškodovane, tri pa so še ukleščene. Slovenske novice poročajo, da naj bi v nesreči dve osebi umrli.

Prometna nesreča

(Foto: P.S.)

Zaradi prometne nesreče je štajerska avtocesta med priključkoma Šentjakob in Domžale v smeri Maribora zaprta. Zastoj je že pred priključkom Šentjakob (500 m). Priporočamo obvoz po vzporedni regionalni cesti preko krožišča Tomačevo naprej proti Trzinu in Domžalam, kjer se lahko zopet priključite na avtocesto, sporoča prometno-informacijski center.

Tiskovni predstavnik PU Ljubljana Sebastjan Juhant je za 24ur.com potrdil, da je omenjeni odsek štajerske avtoceste zaprt zaradi hude nesreče. Na kraju so tudi policisti, več o vzroku nesreče pa bo znanega pozneje.

Nesreča na štajerski avtocesti
VIR: http://24ur.com
 
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6255