Voznica je za sabo pustila kaos

Datum 14.5.2011 21:56:17 | Kategorija: Slovenija

Na dolenjski avtocesti so zaradi voznice, ki je vozila v napačno smer po avtocesti, trčila tri vozila. Voznice policisti (še) niso izsledili, ena oseba pa je bila v prometni nesreči lažje poškodovana.
Nesreča in zastoj na Dolenjki - 1

Policijski ogled kraja nesreče (Foto: Bralec Goran )

Nesreča se je zgodila na dolenjski avtocesti, ker je voznica pri Raki na avtocesto uvozila v napačno smer proti Ljubljani. Proti Ljubljani je vozila vse do uvoza Dobruška vas, kjer je zapustila avtocesto in se odpeljala neznano kam.

Nesreča in zastoj na Dolenjki - 3

(Foto: Bralec Goran )

Medtem ko je vozila po avtocesti v napačni smeri, so zaradi njene vožnje na odseku Raka–Dobruška vas trčila tri vozila, je za24ur.com dejal tiskovni predstavnik PU Krško Robert Perc. Po prvih podatkih je bila v trčenju ena oseba lažje poškodovana.

Voznice, ki je vozila avtomobil znamke Daewoo Neixa temno modre barve, policisti še niso izsledili. Promet je bil znova sproščen po 17. uri.

V Velenju pa se je na Tomšičevi cesti nekaj minut po 13. uri motorist zaletel v drog cestne razsvetljave in se pri tem hudo poškodoval. Oskrbela ga je ekipa NMP Velenje, nato pa so ga s policijskim helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.

Vir: http://24ur.com/novice/slovenija/zapora-dolenjke-v-smeri-obrezje.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=6022